Skip to main content
Bønder, beredskap og bærekraft: Norsk matproduksjon er fremtiden
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Kvinner i karrieren
Fremtidens logistikk
Digitalisering
Innovative kommuner
Havvind
Mer
Vekst i Vestland
Fremtidens energiløsninger
Fremtidens industri
Samfunnssikkerhet og beredskap
Vekst i Østfold
Fremtidens matproduksjon
Norges infrastruktur
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønnere maritim eksport
Grønn omstilling
Vekst i Akershus
Fremtidens havbruk
Karriere i offentlig sektor
Vekst i Agder
Vekst i Rogaland
Klimatilpassning
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Vekst i Nord-Norge
Fremtidens arbeidsplass
Fremtidens Vestfold
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Vekst i Vestland
Fremtidens energiløsninger
Fremtidens industri
Samfunnssikkerhet og beredskap
Vekst i Østfold
Fremtidens matproduksjon
Norges infrastruktur
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønnere maritim eksport
Grønn omstilling
Vekst i Akershus
Fremtidens havbruk
Karriere i offentlig sektor
Vekst i Agder
Vekst i Rogaland
Klimatilpassning
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Vekst i Nord-Norge
Fremtidens arbeidsplass
Fremtidens Vestfold
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Sponset
Bürkert Fluid Control Systems – for optimal produksjon
Fremtidens matproduksjon
Fiskehelse må lønne seg i norsk havbruksnæring
Sponset
Skånsom kveiteoppdrett
Sponset
Kan oppdage sykdom hos fisk før den oppstår
Sponset
Fiskehelse i fokus: Løser problemet før det oppstår
Sponset
Bioteknologi gir sunnere laks
Sponset
Nettverk styrker små og mellomstore oppdrettere
Lokaleide oppdrettere samarbeider om bærekraftig konkurranse med de store. Det lønner seg. Salmon Group er et nettverk for små og mellomstore oppdrettere i Norge. Selskapet ble etablert i 2003, og eies i dag av 40 lokale produsenter av laks og ørret. Hovedoppgaven er å sikre selskapene best mulig drifts- og rammevilkår. – Vi ble etablert … Continued
Sponset
Gasellebedrift fire år på rad: Hvorfor velger oppdrettsnæringen Dynamic FishEye?
fremtidens matproduksjon
Bønder, beredskap og bærekraft: Norsk matproduksjon er fremtiden
Sponset
Oksygen for bedre levevilkår
akvakultur
Norsk akvakulturteknologi – vårt viktigste bidrag for å mette verdens befolkning
Sponset
Laser gir laksen et bedre liv
Sponset
Bærekraftig vekst med lukkede merder
Akvafuture har drevet oppdrett i over ti år, og har utviklet sine lokaliteter og organisasjon for lukket produksjon. Selskapets mål har vært å bevise at man kan oppnå bedre økonomiske og biologiske resultater ved å holde laksen i lukkede merder i sjø. I 2023 hadde selskapet en produksjonskostnad som er lavere enn snittet i åpne … Continued
Sponset
Seriøse havbruks-aktører sikrer verden mat
Sponset
Dødeligheten i oppdrettsnæringen: – Vi kan redusere fiskedødeligheten ved å ta i bruk kunstig intelligens
Sponset
Hvordan sørge for bedre dyrevelferd hos oppdrettsfisk?
Sponset
Bli med på innsiden av oppdrettsnæringen
Sponset
Hvordan sørge for bedre dyrevelferd hos oppdrettsfisk?
Sponset
Sørger for rent vann i verdens største landbaserte oppdrettsanlegg
Når islandske First Water, tidligere Landeldi, nå er i gang med å bygge verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for fullvoksen laks, er det teknologi fra Nordic Clean Pumps i Haugesund som gjør at vannet kan gjenbrukes uten å ofre vannkvalitet. Nordic Clean Pumps’ teknologi går i korthet ut på flytting av vann, og kontroll på vannet … Continued
Sponset
Snart 80 år i minusgrader
Sponset
Kunnskapsbasert tilnærming øker tilliten
Sponset
Kvelde Mølle produserer 100% norsk steinmalt pizzamel; Florsiktet – et mel med lang og spennende tradisjon på mølla!
Fremtidens matproduksjon
Sjømatens rolle i morgendagens matforsyning
Sponset
Ørret-oppdrett på land med uante muligheter
Sponset
Nestlé fremmer en mer bærekraftig tilnærming til matproduksjon gjennom regenerativt landbruk
For mange er regenerativt landbruk fortsatt et ukjent begrep, men Nestlés kommunikasjonssjef, Celin Huseby, håper at mer bærekraftige dyrkingsmetoder vil bli regelen snarere enn unntaket om ti år. Som verdens største mat- og drikkevareselskap hviler det et stort ansvar på bærekraftig produksjon og å være i stand til å opprettholde forsyning av varer til forbrukere. … Continued
Sponset
God forvaltning av jord er grunnleggende for fremtiden
Sponset
Spis verden bedre, spis økologisk
Sponset
Landbruket i omstilling: Teknologi, innovasjon og bærekraft med Nordic Edge Agritech Innovation Cluster
Sponset
Jerseymelk for kroppen og miljøet
Sponset
Norner – viktig forskning for plastens sirkularitet
Sponset
Bærekraftig og fremtidsrettet matproduksjon i berghaller
«Utfordringer i dagen – løsninger i grunnen» – sjelden har vel mottoet til Norsk forening for fjellsprengningsteknikk (NFF) passet bedre! Vi snakker selvsagt om matproduksjon i berghaller. Verdens første underjordiske gård, 33 meter under London, dyrker salat og grønnsaker for byen. Gården hevder å bruke 70 prosent mindre vann enn en konvensjonell, overjordisk gård. I … Continued
Fremtidens matproduksjon
Forskning og innovasjon for bærekraftig matproduksjon
Fremtidens matproduksjon
Stikk finger’n i jorda – hva betyr bærekraftig matproduksjon på norske gårdsbruk?
Sponset
Globalt problem løses lokalt – matavfall kan bli til Omega-3
Sponset
Et systematisk grønt matskifte
Sponset
Kvarøy Fiskeoppdrett – En pioner innenfor bærekraft, dyrevelferd og matsvinn