Skip to main content
Flere deler av bransjen hardt rammet under pandemien
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Fremtidens energiløsninger
Fremtidens industri
Havvind
Digitalisering
Kvinner i karrieren
Mer
Innovative kommuner
Fremtidens logistikk
Vekst i Vestland
Samfunnssikkerhet og beredskap
Vekst i Østfold
Fremtidens matproduksjon
Norges infrastruktur
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønnere maritim eksport
Grønn omstilling
Vekst i Akershus
Fremtidens havbruk
Karriere i offentlig sektor
Vekst i Agder
Vekst i Rogaland
Klimatilpassning
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Vekst i Nord-Norge
Fremtidens arbeidsplass
Fremtidens Vestfold
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Innovative kommuner
Fremtidens logistikk
Vekst i Vestland
Samfunnssikkerhet og beredskap
Vekst i Østfold
Fremtidens matproduksjon
Norges infrastruktur
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønnere maritim eksport
Grønn omstilling
Vekst i Akershus
Fremtidens havbruk
Karriere i offentlig sektor
Vekst i Agder
Vekst i Rogaland
Klimatilpassning
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Vekst i Nord-Norge
Fremtidens arbeidsplass
Fremtidens Vestfold
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Sponset
Kiilto støtter norske restauranter med et 360° hygienekonsept: Eat Safe
Hotell, restaurant og catering
Mot et bærekraftig reiseliv
Hotell, restaurant og catering
Flere deler av bransjen hardt rammet under pandemien
Sponset
Smilefjesordningen gir bedre hygienestandard i restaurantbransjen
Hotell, restaurant og catering
Magnus Nilsson: En bauta for nordisk matkultur
Hotell, restaurant og catering
Arne Brimi: Rekruttering og bærekraft er bransjens største utfordringer
Sponset
Gjør bærekraft til et konkurransefortrinn
Volumene i storhusholdningsbransjen er enorme og hvert år serveres det over 200 millioner lunsjmåltider i norske kantiner. Det er bransjens ansvar å flytte det fulle fokuset over på bærekraftige tiltak. Selv om interessen og viljen er stor i bransjen, er spørsmålet om det går raskt nok. – Vi merker en klar endring i fokuset hos … Continued