Skip to main content
Sponset

En brus du blir glad av å se på, og lykkelig av å drikke!

Grimstad Brusfabrikk ble etablert i 2018, av en gjeng Grimstad-folk som elsker god drikke, og som har kompetanse fra restauranter, vinimportører, ølbryggeri, brennerier og så videre. De har samlet årevis av erfaring fra Nøgne Ø, Non Dos, Apotekergaarden, Bagatelle og Det norske brenneri. De hadde en motivasjon og visjon om å lage «den nye brusen», … Continued
Sponset

Seks grunner til å spise norsk

I år er det mange som har blitt bevisste på norsk matproduksjon, og at vi bør produsere mest mulig av maten vi spiser i Norge. Agroøkolog og rådgiver innen bærekraftig matproduksjon i MatPrat, Rebekka Helén Aamaas, gir deg seks gode grunner til å velge norsk. 1. Selvforsyning Kjøper du norsk mat, bidrar du til å … Continued
Lokalmat i Norge

Fra jord til bord og tilbake igjen

I det 1 500 kvadratmeter store pilotveksthuset tilknyttet Den Magiske Fabrikken i Tønsberg bugner det av røde, smakfulle tomater. Her er sirkularitet og bærekraft overskriften, og lite overlatt til tilfeldighetene. – Skal man dyrke friske grønnsaker året rundt i et kaldt klima og med kort vekstsesong må vi kontrollere alle faktorene, forklarer Ketil Stoknes, forsker … Continued