Skip to main content
Smaken av det gode liv
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Norges infrastruktur
Vei og jernbane
Digitalisering
Havvind
Kunstig intelligens
Mer
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønn omstilling
Grønnere maritim eksport
Fremtidens havbruk
Karriere i offentlig sektor
Vekst i Agder
Fremtidens kommune
Fremtidens industri
Vekst i Rogaland
Klimatilpassning
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Vekst i Vestland
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Vekst i Nord-Norge
Fremtidens matproduksjon
Fremtidens arbeidsplass
Grønn transport
Fremtidens Vestfold
Kvinner i karrieren
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Vekst i Østfold
Vekst i Akershus
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønn omstilling
Grønnere maritim eksport
Fremtidens havbruk
Karriere i offentlig sektor
Vekst i Agder
Fremtidens kommune
Fremtidens industri
Vekst i Rogaland
Klimatilpassning
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Vekst i Vestland
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Vekst i Nord-Norge
Fremtidens matproduksjon
Fremtidens arbeidsplass
Grønn transport
Fremtidens Vestfold
Kvinner i karrieren
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Vekst i Østfold
Vekst i Akershus
Sponset
Jerseymelk for kroppen og miljøet
Sponset
LocalFood søker 15 millioner kroner
Sponset
Tradisjonsmat møter nye matvaner
Sponset
Et systematisk grønt matskifte
Sponset
Trodde du mel bare var mel?
Sponset
Knallgode jærske oster fra Ystepikene
Sponset
En brus du blir glad av å se på, og lykkelig av å drikke!
Grimstad Brusfabrikk ble etablert i 2018, av en gjeng Grimstad-folk som elsker god drikke, og som har kompetanse fra restauranter, vinimportører, ølbryggeri, brennerier og så videre. De har samlet årevis av erfaring fra Nøgne Ø, Non Dos, Apotekergaarden, Bagatelle og Det norske brenneri. De hadde en motivasjon og visjon om å lage «den nye brusen», … Continued
Sponset
Laks med kjærlighet og respekt
Lokalmat i Norge
God, trygg og bærekraftig mat i Norge nå og i fremtiden
Lokalmat i Norge
Slik ble Trøndelag en toppdestinasjon for matopplevelser
Lokalmat i Norge
HANEN viser vei til Norges bygdeperler
Lokalmat i Norge
– Vi må bli bedre på å bruke de lokale matprodusentene
Sponset
Seks grunner til å spise norsk
I år er det mange som har blitt bevisste på norsk matproduksjon, og at vi bør produsere mest mulig av maten vi spiser i Norge. Agroøkolog og rådgiver innen bærekraftig matproduksjon i MatPrat, Rebekka Helén Aamaas, gir deg seks gode grunner til å velge norsk. 1. Selvforsyning Kjøper du norsk mat, bidrar du til å … Continued
Sponset
Mat med lidenskap og bærekraft
Lokalmat i Norge
– Norsk mat har god kvalitet og er trygg
Sponset
Trygg mat og drikke
Sponset
– Nordmenn er uvitende og naive
Lokalmat i Norge
Tillit er ferskvare
Lokalmat i Norge
Fra jord til bord og tilbake igjen
I det 1 500 kvadratmeter store pilotveksthuset tilknyttet Den Magiske Fabrikken i Tønsberg bugner det av røde, smakfulle tomater. Her er sirkularitet og bærekraft overskriften, og lite overlatt til tilfeldighetene. – Skal man dyrke friske grønnsaker året rundt i et kaldt klima og med kort vekstsesong må vi kontrollere alle faktorene, forklarer Ketil Stoknes, forsker … Continued
Lokalmat i Norge
Emballasjen sørger for at maten holder seg trygg, sunn og god
Sponset
Har revolusjonert en hel bransje
Sponset
Sennep i arv
Sponset
Urbant landbruk
Sponset
Laget med hjertet