Skip to main content
De 6 beste tipsene for å redusere matsvinn
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Norges infrastruktur
Vei og jernbane
Digitalisering
Havvind
Kunstig intelligens
Mer
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønnere maritim eksport
Grønn omstilling
Fremtidens havbruk
Karriere i offentlig sektor
Vekst i Agder
Fremtidens kommune
Fremtidens industri
Vekst i Rogaland
Klimatilpassning
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Vekst i Vestland
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Vekst i Nord-Norge
Fremtidens matproduksjon
Fremtidens arbeidsplass
Grønn transport
Fremtidens Vestfold
Kvinner i karrieren
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Vekst i Østfold
Vekst i Akershus
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønnere maritim eksport
Grønn omstilling
Fremtidens havbruk
Karriere i offentlig sektor
Vekst i Agder
Fremtidens kommune
Fremtidens industri
Vekst i Rogaland
Klimatilpassning
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Vekst i Vestland
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Vekst i Nord-Norge
Fremtidens matproduksjon
Fremtidens arbeidsplass
Grønn transport
Fremtidens Vestfold
Kvinner i karrieren
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Vekst i Østfold
Vekst i Akershus
matsvinn
matsvinn
De 6 beste tipsene for å redusere matsvinn
Matsvinn foregår i alle ledd fra produsent til forbruker. Selv om hver av oss mener at vi ikke kaster så mye mat, er det vi forbrukere som til sammen kaster mest. Så mye som 60 prosent av alt matsvinn i Norge skjer i norske hjem, og hver nordmann kaster om lag 42,6 kilo i året.
Sponset
Alle må bidra til å løse matsvinnfloken
matsvinn
Slik kan du redusere matsvinn i hjemmet (infografikk)
matsvinn
Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet
matsvinn
Oljetestere og frityrolje-rensere: Har opplevd en stor forskjell
matsvinn
Matsvinn: Miljø, bærekraft og bedre helse i hele verdikjeden
Load more